Chat with us, powered by LiveChat

Villaforsikring

villforsikring

Vår største investering
Fullverdi Villaforsikring er etter hvert blitt et av de mest misvisende begrep innenfor forsikring. Visste du for eksempel at hele 80% av det norske folk tror at de er dekket mot ALT når de har en slik forsikring? Vi ser daglig skader for hundretusener av kroner som kunden ikke får dekket i sitt selskap.

Visste du blant annet at det er flere typer «vanlige» vannskader som ikke dekkes av en standard fullverdi villaforsikring? Hva betyr det for deg og din familie å måtte ta en slik kostnad av egne oppsparte penger? Har du i tillegg kontroll på at mange selskap ikke tar skadedyr og skadene ved dette?

Forventninger til forsikringen
Dersom du som kunde har en forventning om at dette er med i din forsikring, så fører dette ofte til et anstrengt forhold mellom deg og ditt selskap ved en skade. Hva er man egentlig dekket mot på sin villaforsikring? Det åpenbare er naturskader, rørbrudd og lynnedslag, men hva med resten av skadene? Da er det som regel salg som har stått i hodet til din rådgiver, og ikke rådgiving. De fleste selskap har plikt til å informere deg om at det fins utvidede løsninger, men de velger å ikke gjøre dette for å gi deg som kunde en lavest mulig forsikringspremie. VI i Pronans har som mål at du selv skal få velge riktig løsning for deg og din familie, og at du skal få et klart innsyn i hvilke skader du får dekket på forsikringsløsningen din.

180Vannskade i norske hjem hver dag
2300000000Vannskadeutbetaling hvert år
250000Gjennomsnittlig vannskade koster
8000Antall nye uføre pr år

Kontakt oss i dag!